LOOKFANTASTIC Beauty Box Unboxing

Nejsem vůbec příznivec veškerých beauty boxů, ale jakmile jsem se dostala k webu lookfantastic.com, neodolala jsem a byla zvědavá, čím naplní balíček tentokrát, pokud jde o narozeninovou edici. Mimochodem, pokud tuto stránku neznáte, co nejrychleji jí navštivte.
Nejen, že zde najdete většinu značek či produktů, které nám nejsou v naší zemi dostupné, ale hlavní plus tohoto webu je to, že poštovné je zdarma.
Standardní ceník je v librách, ale pro nás je asi jednodušší si přepnout hodnotu v EUR.

Co se týče beautyboxu - lze si ho zakoupit jednorázově, dodací lhůta je cca 5 pracovních dní a většinou obsahuje mix dražší či high end kosmetiky a produktů na líčení, většinou jen v menších velikostech. Rozhodně ale nečekejte, že Vás zahltí spoustou vzorečků, jako to mají ve zvyku ty české, které mě přávě proto nelákají.
Co u mě ale rozhodlo, je cena..Za 20,5 EUR dostanete produkty v hodnotě 75 EUR, což je báječné. A ta původní cena už je upravená míře velikosti dodaných produktů v boxu.
Takže pro mě skvělá možnost, jak celkem levně zkusit luxusní kosmetiku.




A teď takový rychlý přehled, co výroční box obsahuje :-)


1. CODAGE Pealingový krém


První produkt, který jsem hned musela vyzkoušet, jelikož Codage patří k té luxusnější kosmetice. To, co působí na exfoliaci pleti je rýže, což u nás není tak běžné - aspoň dle mé zkušenosti. Je jemný, ale velice účinný. 

2. MONU TanWorx


 Značka Monu Skincare je známá hlavně díky jejich samoopalovacím krémům. Toto tělové mléko by mělo prodloužit opálení. No...nevím, jestli na to není pozdě, když už máme babí léto...ale je i na klasické použití velmi příjemný. Ale co je velké plus, tak to je neuvěřitelně příjemná jemná vůně a schopnost se rychle vsáknout do pleti.


3. BLISS 2v1 funkce - odličuje, čistí pleť a zároveň ji vyhlazuje


Píše se pěnový odličovač, ale takto v lahvičce se tváří jako hustý gel. No, uvidíme..mám trochu vyšší očekávání, jelikož zahraniční youtuberky skákaly radostí, když ho tam objevili, tak se nechám překvapit :-) Zatím můžu jen dát bod za pro mě příjemnou vůni.

4. CAUDALIE Hydratační krém/sorbet a SOS sérum


Toto je produkt, na které si lze přečíst snad jen kladné recenze, další luxusní pleťová kosmetika...Jsem skutečně zvedavá, co to s mou pletí udělá...Ale pokud někoho láká hlavně kosmetika bez parabenů a další dnešních kosmetických strašáků, tak tohle by Vás mohlo zaujmout... Garantují 0% těchto látek obsažených v jejich kosmetice, respektive určitě v této řadě.

5. PHYTOKÉRATINE Extréme péče o vlasy bez oplachování


V první chvíli by Vás mohlo napadnout, že jde o makeup zvláštního odstínu...ale lahvička s pumpičkou mate. Značka Phytokeratine se specializuje na vlasovou péči s keratinem a v boxu byl jejich největší kalibr a to sérum, které by mělo s vlasy udělat hotové zázraky. Vyzkouším a uvidím, jestli přebije mojí Star, kterou je Biosilk.

6. SEBASTIAN Penetraitt šampon a kondicionér



Tuto značku neznám, ale je přirovnávaná k Tony & Guy co do kvality. Vůně není taková ta "kadeřnická", ale je příjemná a nevtíravá. Tak se nechám překvapit, co dokáže či nedokáže za zázraky.

Komentáře

Oblíbené příspěvky